EN NL
Maak een afspraak 023 553 59 59

Wilt u direct contact? Bel ons

Bel mij terug
Wij bieden u drie te gekke acties aan
Free loan
Betaal nu 20% en de rest gespreid
Mocht u schade oplopen en krap bij kas zitten dan kunnen wij u een aantrekkelijke financiële regeling bieden in de vorm van een een renteloze lening. Zo financieren wij de schade zonder extra kosten voor u. Iedereen blij.
Maak een afspraak
Fair repair
Bepaal zelf hoe er word gerepareerd
Om kosten te beperken kunt u kiezen voor merkloze vervangingsdelen of ruilonderdelen en kunt u zo zelf bepalen hoe de schade wordt gerepareerd. Door de reparatie tegen ‘t licht te houden, en stap voor stap, met u te overleggen, kunnen wij samen met u de meest gunstige oplossing bepalen.
Maak een afspraak
Face lift
50% korting op deuken en krassen
Uw auto met één reparatie weer als nieuw! Bij het aanbieden van de laatste schade worden oudere deukjes en krassen meegenomen voor 50% van de kosten!
Op deze manier levert een nieuwe schade toch een lichtpuntje op.
U krijgt uw auto weer helemaal strak terug!
Maak een afspraak
Wat zit er altijd bij als extra service?

Free Ride

Bij ons is vervangend vervoer niet alleen gratis maar ook nog eens erg aantrekkelijk! Kies zelf een leukeauto uit waar u altijd al eens graag in had willen rijden. 'n Vlotte Mini Cabrio, stoere Mustang, die vette Hummer H3, een handige bestelbus, of rij Hybride! Of ga eens totaal elektrisch op een hippe Ebretti scooter.

Altijd mobiel

Natuurlijk kunt u ook gewoon zo'n zelfde auto lenen die u nu even moet missen. Vraag naar de mogelijkheden in de voor u dichtsbijzijnde vestiging. Ook kan het voorkomen dat u niet zelf in de gelegenheid bent uw auto naar een van onze vestigingen te brengen. Geen probleem. Wij kunnen uw auto altijd en overal, ophalen en wegbrengen.

Reco Facebook

‘Like’ onze bespaaracties en maak kans op een gratis APK!

Zoek de dichtstbijzijnde vestiging van de Reco Groep

Almere Amsterdam Haarlem Haarlem Heemstede Hoofddorp Hoofddorp Purmerend Weesp Velserbroek Breukelen
Zoek