EN NL
Maak een afspraak 023 553 59 59

Wilt u direct contact? Bel ons

Bel mij terug

Autoschade taxeren in Haarlem?

Dat doet u bij Reco Autoschade Groep. Autoschade taxeren, wij doen het al ruim 50 jaar. U bent bij onze vestiging in Haarlem aan het juiste adres voor een deskundige en betrouwbare taxatie.

Autoschade taxeren Haarlem
Reco Autoschade Groep werkt met een gestandaardiseerd calculatieprogramma. Hierdoor komt u nooit voor verrassingen of onduidelijkheden te staan bij de taxatie. Heldere communicatie staat bij ons voorop. Daarnaast is ons personeel uitermate goed getraind in het taxeren van autoschade.

Vlotte acceptatie
Wij staan altijd voor u klaar, ook ’s nachts en in het weekend. Eén belletje naar onze taxatie specialisten en wij komen met onze expertise in actie. Bent u niet in staat uw auto zelf naar onze vestiging in Haarlem te brengen voor een taxatie? Geen nood, wij halen uw auto op.

Optimale afwikkeling
Reco Autoschade Groep neemt ook met plezier de financiële schadeafwikkeling met uw verzekeraar van u over. Als expert in het taxeren van autoschade hebben we ruime ervaring opgedaan in de verzekeringswereld. Deze kennis gebruiken we om voor u tot de beste regeling te komen.

Autoschade laten taxeren in Haarlem? Reco Autoschade Groep staat voor u klaar.
Geinteresseerd?
Bel mij terug
Bel mij terug
Wij werken samen met
Focwa Athlon Carlease Top Herstel Schadenet Leaseplan Achmea Schadegarant Univé Joustra Merkenherstel Generali ALD Automotive Glassdrive