EN NL
Maak een afspraak 023 553 59 59

Wilt u direct contact? Bel ons

Bel mij terug

Lakschade in Haarlem?

Maak dan snel een afspraak bij Reco Autoschade Groep. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in lakschade bij alle automerken. Uw lakschade is zo verholpen bij onze vestiging in Haarlem.

Lakschade Haarlem
Niets is zo vervelend als een lelijke kras op uw kostbare auto. Het resultaat: lakschade. Maar geen nood. Onze vakspecialisten in Haarlem hebben lakschade binnen aan aanvaardbare tijd opgelost. En dat allemaal voor een concurrerende prijs.

Expertise
U kunt bij Reco Autoschade Groep terecht voor elke soort lakschade, op elke soort auto. Echter zijn wij ook deskundig in schadeherstel van aluminium oppervlakken en hybride/elektrische voertuigen. Tevens zijn wij thuis in het gebruik van watergedragen lakken.

Kostenbesparend
Voor lichtere lakschade is spot repair ideaal. Deze effectieve methode (aanwezig bij ons in Haarlem) zorgt voor een plaatselijke cosmetische bewerking. Op deze manier is spot repair niet alleen snel inzetbaar, maar ook als lokaal middel uiterst voordelig voor uw portemonnee.

Onze vakmensen staan voor u klaar. Lakschade in Haarlem? Laat dan uw gegevens achter en wij bellen u z.s.m. terug!


Geinteresseerd?
Linda Vertrap
Klantenservice medewerker
Bel mij terug
Bel mij terug
Wij werken samen met
Focwa Athlon Carlease Top Herstel Schadenet Leaseplan Achmea Schadegarant Univé Joustra Merkenherstel Generali ALD Automotive Glassdrive