Geachte klant,
Als gewaardeerde klant van de Reco Autoschade Groep vertrouwt u op ons voor uw mobiliteit. Nu ook Nederland volop getroffen wordt door de uitbraak van het Coronavirus, realiseren we ons meer dan ooit hoe belangrijk het is dat wij ook in deze periode uw mobiliteit kunnen garanderen. Door de corona crisis zijn er wat zaken veranderd en zitten we allemaal noodgedwongen meer thuis. Misschien kunt u dan juist nu uw auto makkelijker missen en die schade laten herstellen. Daar doen we bij de Reco Autoschade Groep allemaal heel hard ons best voor.

In deze onzekere tijden begrijpen wij volledig dat u misschien aarzelt om één van onze vestigingen te bezoeken. Wij kunnen u verzekeren dat De Reco Autoschade Groep de richtlijnen van de RIVM nauwkeurig opvolgt en alle mogelijke voorzorgsmaatregelen heeft genomen om uw gezondheid en die van uw dierbaren te beschermen. Volg de richtlijnen van ons personeel ter plaatse op en bel met uw vestiging als u liever helemaal de deur niet uit gaat nu. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Reco Autoschade Groep paas kleur wedstrijd.


Beste klanten en volgers,

vanwege COVID 19 en alle kindjes die daardoor gedwongen thuis zitten hebben we deze pasen een win actie speciaal voor de kinderen bedacht!

Hoe werkt het?
Download HIER de kleurplaat! Print hem uit en kleur hem op je allermooist in!  Like het bericht op facebook, like onze facebook pagina en plaats een foto van je kleurpaat in de comments van het facebook bericht. Na de pasen kiezen we de winnaar uit. Tot 14 april kun je meedoen en een foto van je kleurplaat plaatsen.

De mooiste kleurplaat wint een speelgoed shop tegoed van 20,00 euro! De winnaar wordt 15 april bekend gemaakt.

Bekijk kleurplaat