Geachte klant,
Als gewaardeerde klant van de Reco Autoschade Groep vertrouwt u op ons voor uw mobiliteit. Nu ook Nederland volop getroffen wordt door de uitbraak van het Coronavirus, realiseren we ons meer dan ooit hoe belangrijk het is dat wij ook in deze periode uw mobiliteit kunnen garanderen. Door de corona crisis zijn er wat zaken veranderd en zitten we allemaal noodgedwongen meer thuis. Misschien kunt u dan juist nu uw auto makkelijker missen en die schade laten herstellen. Daar doen we bij de Reco Autoschade Groep allemaal heel hard ons best voor.

In deze onzekere tijden begrijpen wij volledig dat u misschien aarzelt om één van onze vestigingen te bezoeken. Wij kunnen u verzekeren dat De Reco Autoschade Groep de richtlijnen van de RIVM nauwkeurig opvolgt en alle mogelijke voorzorgsmaatregelen heeft genomen om uw gezondheid en die van uw dierbaren te beschermen. Volg de richtlijnen van ons personeel ter plaatse op en bel met uw vestiging als u liever helemaal de deur niet uit gaat nu. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Interim management

Meer rendement uit uw bedrijf halen? Wij helpen u graag uw gewenste resultaten te behalen. Reco Automotive is een betrouwbare partner op het gebied van interim management: bedrijven als de A-Point Groep, Maas Autogroep, Stam Groep, Frank Vaneman Automotive en diverse anderen gingen u al voor. Met onze uitgebreide ervaring zijn wij zeer goed in staat de leiding van uw bedrijf over te nemen. Uw bedrijf is bij ons in veilige handen!

Onze werkwijze

Voordat wij van start gaan, maken wij eerst een volledige scan van uw bedrijf. Hierbij kijken we naar herstelmethodes, calculeren, productiviteit, efficiëntie en nog een aantal andere zaken. Aan de hand van deze informatie stellen wij een plan voor u op. Wij werken op basis van ‘no cure no pay’-principe. Wij maken een begroting op basis van een, volgens ons realiseerbaar resultaat. Vervolgens nemen wij het management tijdelijk van u over en zetten wij ons in uw gewenste resultaten te behalen. Alleen wanneer wij het beoogde resultaat ook daadwerkelijk behaald hebben, brengen wij kosten in rekening.

Heeft u interesse in interim management?

Op zoek naar een betrouwbaar bedrijf dat (tijdelijk) het management van u overneemt? Bij Reco Automotive helpen wij u graag uit de brand. Wij helpen u meer rendement uit uw bedrijf te halen en uw beoogde resultaten te behalen. Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen op het gebied van interim management? Neem contact met ons op en bespreek samen met ons de mogelijkheden.

Meer informatie over management?

Waarom management bij RECO

  • Betrouwbaar
  • Ervaren
  • No cure, no pay
  • Efficiënt
  • No nonsens
  • Realistisch