Interim management

Meer rendement uit uw bedrijf halen? Wij helpen u graag uw gewenste resultaten te behalen. Reco Automotive is een betrouwbare partner op het gebied van interim management: bedrijven als de A-Point Groep, Maas Autogroep, Stam Groep, Frank Vaneman Automotive en diverse anderen gingen u al voor. Met onze uitgebreide ervaring zijn wij zeer goed in staat de leiding van uw bedrijf over te nemen. Uw bedrijf is bij ons in veilige handen!

Onze werkwijze

Voordat wij van start gaan, maken wij eerst een volledige scan van uw bedrijf. Hierbij kijken we naar herstelmethodes, calculeren, productiviteit, efficiëntie en nog een aantal andere zaken. Aan de hand van deze informatie stellen wij een plan voor u op. Wij werken op basis van ‘no cure no pay’-principe. Wij maken een begroting op basis van een, volgens ons realiseerbaar resultaat. Vervolgens nemen wij het management tijdelijk van u over en zetten wij ons in uw gewenste resultaten te behalen. Alleen wanneer wij het beoogde resultaat ook daadwerkelijk behaald hebben, brengen wij kosten in rekening.

Heeft u interesse in interim management?

Op zoek naar een betrouwbaar bedrijf dat (tijdelijk) het management van u overneemt? Bij Reco Automotive helpen wij u graag uit de brand. Wij helpen u meer rendement uit uw bedrijf te halen en uw beoogde resultaten te behalen. Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen op het gebied van interim management? Neem contact met ons op en bespreek samen met ons de mogelijkheden.

Meer informatie over management?

Waarom management bij RECO

  • Betrouwbaar
  • Ervaren
  • No cure, no pay
  • EfficiĆ«nt
  • No nonsens
  • Realistisch