Geachte klant,
Als gewaardeerde klant van de Reco Autoschade Groep vertrouwt u op ons voor uw mobiliteit. Nu ook Nederland volop getroffen wordt door de uitbraak van het Coronavirus, realiseren we ons meer dan ooit hoe belangrijk het is dat wij ook in deze periode uw mobiliteit kunnen garanderen. Door de corona crisis zijn er wat zaken veranderd en zitten we allemaal noodgedwongen meer thuis. Misschien kunt u dan juist nu uw auto makkelijker missen en die schade laten herstellen. Daar doen we bij de Reco Autoschade Groep allemaal heel hard ons best voor.

In deze onzekere tijden begrijpen wij volledig dat u misschien aarzelt om één van onze vestigingen te bezoeken. Wij kunnen u verzekeren dat De Reco Autoschade Groep de richtlijnen van de RIVM nauwkeurig opvolgt en alle mogelijke voorzorgsmaatregelen heeft genomen om uw gezondheid en die van uw dierbaren te beschermen. Volg de richtlijnen van ons personeel ter plaatse op en bel met uw vestiging als u liever helemaal de deur niet uit gaat nu. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Reco Autoschade Groep sponsor van The Winter Trial 2020!

De trial wordt georganiseerd voor klassieke auto's en ook speciaal in de winter om door de uitdagende winterse omstandigheden het parcours af te kunnen leggen. Goed nieuws want er is verse sneeuw gevallen! Het weer werkt in ieder geval mee aan wat beloofd weer een enorm spannend evenement te worden. Er doen dit jaar 80 teams mee. De trail vangt aan op 26 januari om 08:00 in Praag en zal voornamlijk door Tsjechië rijden en eindigt op 31 januari in de buurt van Salzburg. Onze directeur Cor Webbe zal deze editie ook meerijden met zijn Porsche 

De Reco Autoschade Groep is dit jaar tevens een van de sponsoren en organiseerde in Breukelen bij First Class Autoschade de keuring van de deelnemende voertuigen. Een grote verzameling klassieke auto's werd afgelopen week grondig gecontroleerd en van bestickering voorzien door onze medewerkers. Graag delen wij een film opname van deze bijzondere dag in Breukelen met jullie. Daarnaast ook de film met het interview met onze directeur Cor Webbe. 

 

 

 

 


<  Terug naar het overzicht

Waarom kiezen voor RECO Automotive

  • Totaalpakket
  • Alles onder 1 dak
  • Op maat gemaakt
  • Scherpe herstel tarieven
  • Snelle doorlooptijden
  • Vakkundig snel en betrouwbaar