About us

Welkom bij Reco Automotive! Wij zijn onderdeel van de Reco Autoschade Groep, welke bestaat uit zestien vestigingen. Reco Automotive richt zich hierbij voornamelijk op management, poolbeheer en re-marketing. Dankzij de samenwerking tussen onze verschillende vestigingen, zijn wij in staat auto’s snel en vakkundig te repareren. We herstellen gemiddeld 700 auto’s per week! Bovendien bieden wij een totaalpakket. Wij verzorgen alles rondom re-marketing, poolbeheer en schadeherstel. Zo bent u in één keer klaar.

Onze missie en visie

Een duurzame relatie met onze klanten vinden wij het allerbelangrijkste bij Reco Automotive. Wij overtreffen de verwachtingen van onze klanten graag, door het leveren van een constante hoge kwaliteit. Snelle doorlooptijden, het nakomen van afspraken en schadeherstel tegen scherpe tarieven zijn de basis van onze klanttevredenheid. Dit is alleen mogelijk dankzij de grote betrokkenheid van onze medewerkers. Loop eens bij ons naar binnen en ervaar zelf de goede sfeer. U bent altijd welkom!

Met oog op het milieu

Bij Reco Automotive hebben wij veel aandacht voor het milieu. Wij zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid om milieubesparende maatregelen te treffen. Zo maken wij gebruik van watergedragen lakken en wassen wij auto’s zonder ook maar een druppel water te gebruiken. Daarbij hergebruiken wij, uiteraard in overleg met het desbetreffende bedrijf, bestaande onderdelen van auto’s. Bovendien streven wij ernaar onderdelen zoveel mogelijk te herstellen in plaats van te vervangen. We plaatsen op steeds meer daken van onze vestigingen zonnepanelen, waardoor we de benodigde energie zelf opwekken. Neem bijvoorbeeld de energie neutrale situatie die we hebben bereikt bij Schadenet Heemstede te Cruquius. Daar wekken wij eigen stroom op via zonnepanelen die we vervolgens gebruiken voor een unieke elektrisch verwarmde spuitcabine en alle overige energieverbruikers in het pand. Met deze milieubesparende maatregelen zien wij erop toe dat wij zo min mogelijk schade aan het milieu toebrengen.

Waarom kiezen voor RECO Automotive

  • Totaalpakket
  • Alles onder 1 dak
  • Op maat gemaakt
  • Scherpe herstel tarieven
  • Snelle doorlooptijden
  • Vakkundig snel en betrouwbaar