Geachte klant,
Als gewaardeerde klant van de Reco Autoschade Groep vertrouwt u op ons voor uw mobiliteit. Nu ook Nederland volop getroffen wordt door de uitbraak van het Coronavirus, realiseren we ons meer dan ooit hoe belangrijk het is dat wij ook in deze periode uw mobiliteit kunnen garanderen. Door de corona crisis zijn er wat zaken veranderd en zitten we allemaal noodgedwongen meer thuis. Misschien kunt u dan juist nu uw auto makkelijker missen en die schade laten herstellen. Daar doen we bij de Reco Autoschade Groep allemaal heel hard ons best voor.

In deze onzekere tijden begrijpen wij volledig dat u misschien aarzelt om één van onze vestigingen te bezoeken. Wij kunnen u verzekeren dat De Reco Autoschade Groep de richtlijnen van de RIVM nauwkeurig opvolgt en alle mogelijke voorzorgsmaatregelen heeft genomen om uw gezondheid en die van uw dierbaren te beschermen. Volg de richtlijnen van ons personeel ter plaatse op en bel met uw vestiging als u liever helemaal de deur niet uit gaat nu. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

About us

Welkom bij Reco Automotive! Wij zijn onderdeel van de Reco Autoschade Groep, welke bestaat uit zestien vestigingen. Reco Automotive richt zich hierbij voornamelijk op management, poolbeheer en re-marketing. Dankzij de samenwerking tussen onze verschillende vestigingen, zijn wij in staat auto’s snel en vakkundig te repareren. We herstellen gemiddeld 700 auto’s per week! Bovendien bieden wij een totaalpakket. Wij verzorgen alles rondom re-marketing, poolbeheer en schadeherstel. Zo bent u in één keer klaar.

Onze missie en visie

Een duurzame relatie met onze klanten vinden wij het allerbelangrijkste bij Reco Automotive. Wij overtreffen de verwachtingen van onze klanten graag, door het leveren van een constante hoge kwaliteit. Snelle doorlooptijden, het nakomen van afspraken en schadeherstel tegen scherpe tarieven zijn de basis van onze klanttevredenheid. Dit is alleen mogelijk dankzij de grote betrokkenheid van onze medewerkers. Loop eens bij ons naar binnen en ervaar zelf de goede sfeer. U bent altijd welkom!

Met oog op het milieu

Bij Reco Automotive hebben wij veel aandacht voor het milieu. Wij zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid om milieubesparende maatregelen te treffen. Zo maken wij gebruik van watergedragen lakken en wassen wij auto’s zonder ook maar een druppel water te gebruiken. Daarbij hergebruiken wij, uiteraard in overleg met het desbetreffende bedrijf, bestaande onderdelen van auto’s. Bovendien streven wij ernaar onderdelen zoveel mogelijk te herstellen in plaats van te vervangen. Met deze milieubesparende maatregelen zien wij erop toe dat wij zo min mogelijk schade aan het milieu toebrengen.

Waarom kiezen voor RECO Automotive

  • Totaalpakket
  • Alles onder 1 dak
  • Op maat gemaakt
  • Scherpe herstel tarieven
  • Snelle doorlooptijden
  • Vakkundig snel en betrouwbaar