Geachte klant,
Als gewaardeerde klant van de Reco Autoschade Groep vertrouwt u op ons voor uw mobiliteit. Nu ook Nederland volop getroffen wordt door de uitbraak van het Coronavirus, realiseren we ons meer dan ooit hoe belangrijk het is dat wij ook in deze periode uw mobiliteit kunnen garanderen. Door de corona crisis zijn er wat zaken veranderd en zitten we allemaal noodgedwongen meer thuis. Misschien kunt u dan juist nu uw auto makkelijker missen en die schade laten herstellen. Daar doen we bij de Reco Autoschade Groep allemaal heel hard ons best voor.

In deze onzekere tijden begrijpen wij volledig dat u misschien aarzelt om één van onze vestigingen te bezoeken. Wij kunnen u verzekeren dat De Reco Autoschade Groep de richtlijnen van de RIVM nauwkeurig opvolgt en alle mogelijke voorzorgsmaatregelen heeft genomen om uw gezondheid en die van uw dierbaren te beschermen. Volg de richtlijnen van ons personeel ter plaatse op en bel met uw vestiging als u liever helemaal de deur niet uit gaat nu. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Poolbeheer

Bij Reco Automotive hebben wij jarenlange ervaring in poolbeheer. Wij zorgen ervoor dat leaseauto’s in keurige staat worden terug gebracht en worden doorgezet naar de volgende bestuurder. De ingeleverde auto inspecteren we op eventuele schades en onderhoud, waarna we direct reparaties uitvoeren. Ook reinigen wij de auto van top tot teen, zodat de auto weer mooi glimt voor de volgende bestuurder. Ook het organiseren van bandenwissels, onderhoud en reparatie door de dealer wordt door ons geregeld. Wij nemen het volledige proces voor u uit handen van A tot Z; van het uitvoeren van reparaties tot de oplevering bij de volgende bestuurder. Zo heeft u er zelf helemaal geen omkijken meer naar.

De voordelen van poolbeheer

Het uitbesteden van poolbeheer bij Reco Automotive brengt vele voordelen met zich mee. Door het poolbeheer aan ons over te laten, bespaart u een hoop tijd en kosten. Bij Reco Automotive hebben wij alles onder één dak om uw auto’s binnen een mum van tijd rijklaar te maken voor de volgende bestuurder. Wij ontzorgen u volledig; van het herstellen van de auto tot de aflevering bij de nieuwe bestuurder. Onze jarenlange ervaring maakt dat wij snel kunnen schakelen. U bent bij ons dan ook altijd verzekerd van snelle doorlooptijden; wij verwerken maandelijks gemiddeld 200 auto’s.

Klantgerichte service

Bij ons staat de relatie met de klant hoog in het vaandel. Wij onderhouden dan ook zeer klantvriendelijk contact met de toekomstige bestuurders van de auto’s. Wij doen er alles aan om de nieuwe bestuurder tevreden te stellen en zijn of haar verwachtingen te overtreffen. Bent u benieuwd wat poolbeheer u oplevert? Neem contact met ons op!

Meer informatie over poolbeheer?

Waarom poolbeheer bij RECO

  • Ervaren & Professioneel
  • Op maat gemaakt
  • Totaal pakket
  • Alles onder 1 dak
  • Scherpe herstel tarieven
  • Van A tot Z