Poolbeheer

Bij Reco Automotive hebben wij jarenlange ervaring in poolbeheer. Wij zorgen ervoor dat leaseauto’s in keurige staat worden terug gebracht en worden doorgezet naar de volgende bestuurder. De ingeleverde auto inspecteren we op eventuele schades en onderhoud, waarna we direct reparaties uitvoeren. Ook reinigen wij de auto van top tot teen, zodat de auto weer mooi glimt voor de volgende bestuurder. Ook het organiseren van bandenwissels, onderhoud en reparatie door de dealer wordt door ons geregeld. Wij nemen het volledige proces voor u uit handen van A tot Z; van het uitvoeren van reparaties tot de oplevering bij de volgende bestuurder. Zo heeft u er zelf helemaal geen omkijken meer naar.

De voordelen van poolbeheer

Het uitbesteden van poolbeheer bij Reco Automotive brengt vele voordelen met zich mee. Door het poolbeheer aan ons over te laten, bespaart u een hoop tijd en kosten. Bij Reco Automotive hebben wij alles onder één dak om uw auto’s binnen een mum van tijd rijklaar te maken voor de volgende bestuurder. Wij ontzorgen u volledig; van het herstellen van de auto tot de aflevering bij de nieuwe bestuurder. Onze jarenlange ervaring maakt dat wij snel kunnen schakelen. U bent bij ons dan ook altijd verzekerd van snelle doorlooptijden; wij verwerken maandelijks gemiddeld 200 auto’s.

Klantgerichte service

Bij ons staat de relatie met de klant hoog in het vaandel. Wij onderhouden dan ook zeer klantvriendelijk contact met de toekomstige bestuurders van de auto’s. Wij doen er alles aan om de nieuwe bestuurder tevreden te stellen en zijn of haar verwachtingen te overtreffen. Bent u benieuwd wat poolbeheer u oplevert? Neem contact met ons op!

Meer informatie over poolbeheer?

Waarom poolbeheer bij RECO

  • Ervaren & Professioneel
  • Op maat gemaakt
  • Totaal pakket
  • Alles onder 1 dak
  • Scherpe herstel tarieven
  • Van A tot Z