Geachte klant,
Als gewaardeerde klant van de Reco Autoschade Groep vertrouwt u op ons voor uw mobiliteit. Nu ook Nederland volop getroffen wordt door de uitbraak van het Coronavirus, realiseren we ons meer dan ooit hoe belangrijk het is dat wij ook in deze periode uw mobiliteit kunnen garanderen. Door de corona crisis zijn er wat zaken veranderd en zitten we allemaal noodgedwongen meer thuis. Misschien kunt u dan juist nu uw auto makkelijker missen en die schade laten herstellen. Daar doen we bij de Reco Autoschade Groep allemaal heel hard ons best voor.

In deze onzekere tijden begrijpen wij volledig dat u misschien aarzelt om één van onze vestigingen te bezoeken. Wij kunnen u verzekeren dat De Reco Autoschade Groep de richtlijnen van de RIVM nauwkeurig opvolgt en alle mogelijke voorzorgsmaatregelen heeft genomen om uw gezondheid en die van uw dierbaren te beschermen. Volg de richtlijnen van ons personeel ter plaatse op en bel met uw vestiging als u liever helemaal de deur niet uit gaat nu. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Re-marketing

Koopt of verkoopt u auto’s online? Dan weet u hoe belangrijk het is dat de auto’s snel op de website staan. Bij Reco Automotive hebben wij alles in huis om de auto verkoopklaar te maken; van de reparatie tot professionele autofotografie. Hierdoor kunnen wij de auto’s snel verwerken tegen scherpe tarieven. Met onze ervaren herstellers en hoogwaardige service kunt u de re-marketing zonder zorgen aan ons overlaten. Zo houdt u meer tijd over voor uw eigen specialiteit: het in- en verkopen van auto’s.

Hoe werkt re-marketing?

Wanneer u een auto bij ons aanmeldt voor verwerking, vervoeren wij de auto eerst naar onze studio. Hier controleren wij de auto en repareren wij de schades. Zodra de auto helemaal hersteld en showroom-klaar is, zetten wij de auto op de foto in één van onze speciale auto-fotostudio’s. Hierna leveren wij de auto zo snel mogelijk bij u af. Het hele proces van de re-marketing neemt bij ons slechts enkele dagen in beslag, doordat wij alles in huis hebben om de auto verkoopklaar te maken. Wij verwerken niet voor niets zo’n 400 auto’s per maand.

Bespaar tijd

Wilt u meer tijd overhouden voor het daadwerkelijk in- en verkopen van auto’s? Laat dan het hele re-marketingproces aan ons over! Wij zorgen dat de auto’s zo snel mogelijk online staan, klaar om verkocht te worden. En dit alles tegen scherpe tarieven. Onze studiosoftware is koppelbaar aan vrijwel alle dealer-automatiseringssystemen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die Photo-Motion u biedt voor een 360 spinner weergave op uw website. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Meer informatie over remarketing?

Waarom re-marketing bij RECO

  • U houdt meer tijd over voor het verkopen van auto’s
  • Scherpe herstel tarieven
  • 360’ spinners
  • Snelle doorlooptijden
  • Totaal pakket
  • Alles onder 1 dak