Over Reco Automotive

Reco Automotive is een bedrijf van mensen. Wij zijn altijd op zoek naar vakmensen die ons nóg sterker maken en ons helpen bij het verwezenlijken van ons doel: het blijven verbeteren van onze prestaties. Dat kan alleen als jij bij ons goed op je plek zit met volop ontwikkelingsmogelijkheden en opleidingen op maat. Wij bieden kansen aan starters, maar ook aan ervaren professionals.

Openstaande vacatures

Parts Manager

Breukelen

september 2019

Reco Autoschade Groep is een bedrijf van mensen. Wij zijn altijd op zoek naar vakmensen die ons nóg sterker maken en ons helpen bij het verwezenlijken van ons doel: het blijven verbeteren van onze prestaties. Dat kan alleen als jij bij ons goed op je plek zit met volop ontwikkelingsmogelijkheden en opleidingen op maat. Wij bieden kansen aan starters, maar ook aan ervaren professionals.

Auto transport chauffeur

Randstad

oktober 2019

Op zoek naar een baan als chauffeur? Wij zijn op zoek naar meerdere fulltime, parttime en oproep chauffeurs met CE rijbewijs in combinatie met code 95. Zowel vaste krachten als oproepkrachten kunnen wij goed gebruiken. Ervaring met auto transporten is een pre. Voor deze functie ben je dagelijks bezig met het transporteren van autovoertuigen. Je rijd met een combinatie van 2 of 3 voertuigen tegelijk.  

 

Foto studio coördinator

Hoofddorp / Amsterdam

oktober 2019

Ben jij een echte allrounder en heb je er geen moeite mee om meerdere balletjes tegelijk in de lucht te houden? Ben je een doener?  Hou je van auto’s en alles wat daarmee te maken heeft? Dan ben je misschien wel een goede kandidaat voor onze vacature voor studio coördinator.

Autospuiters, Voorbewerkers, Plaatwerkers, Monteurs, Calculators, Receptionisten …

juli 2019

Met inmiddels 17 vestigingen in de randstad is er bijna  altijd wel een vestiging bij jou in de buurt. Daarom komen wij graag in contact met autospuiters, plaatwerkers, monteurs en calculators die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Voor deze functies kunnen wij namelijk  altijd wel goede nieuwe collega’s gebruiken als aanvulling op ons team.

Waarom kiezen voor RECO Automotive

  • Totaalpakket
  • Alles onder 1 dak
  • Op maat gemaakt
  • Scherpe herstel tarieven
  • Snelle doorlooptijden
  • Vakkundig snel en betrouwbaar