Geachte klant,
Als gewaardeerde klant van de Reco Autoschade Groep vertrouwt u op ons voor uw mobiliteit. Nu ook Nederland volop getroffen wordt door de uitbraak van het Coronavirus, realiseren we ons meer dan ooit hoe belangrijk het is dat wij ook in deze periode uw mobiliteit kunnen garanderen. Door de corona crisis zijn er wat zaken veranderd en zitten we allemaal noodgedwongen meer thuis. Misschien kunt u dan juist nu uw auto makkelijker missen en die schade laten herstellen. Daar doen we bij de Reco Autoschade Groep allemaal heel hard ons best voor.

In deze onzekere tijden begrijpen wij volledig dat u misschien aarzelt om één van onze vestigingen te bezoeken. Wij kunnen u verzekeren dat De Reco Autoschade Groep de richtlijnen van de RIVM nauwkeurig opvolgt en alle mogelijke voorzorgsmaatregelen heeft genomen om uw gezondheid en die van uw dierbaren te beschermen. Volg de richtlijnen van ons personeel ter plaatse op en bel met uw vestiging als u liever helemaal de deur niet uit gaat nu. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Over de Reco Autoschade Groep

Reco Autoschade Groep is een bedrijf van mensen. Wij zijn altijd op zoek naar vakmensen die ons nóg sterker maken en ons helpen bij het verwezenlijken van ons doel: het blijven verbeteren van onze prestaties. Dat kan alleen als jij bij ons goed op je plek zit met volop ontwikkelingsmogelijkheden en opleidingen op maat. Wij bieden kansen aan starters, maar ook aan ervaren professionals.

Openstaande vacatures

Voorbewerker

Schadenet Kasius Velserbroek

januari 2020

Schadenet Kasius Velserbroek wil zijn team uitbreiden en is op zoek naar een voorbewerker.

Plaatwerker Purmerend

Schadenet Lotte Purmerend

januari 2020

Schadenet Lotte is per direct op zoek naar een enthousiaste plaatwerker!

Plaatwerker Almere

A-point Autoschade Almere

januari 2020

A-point Autoschade Almere is per direct op zoek naar een plaatwerker.

Plaatwerker Centraal Haarlem

februari 2020

Schadenet Centraal Haarlem is op zoek naar een gediplomeerde plaatwerker!

Plaatwerker Breukelen

Breukelen

februari 2020

First Class Autoschade in Breukelen is op zoek naar een aluminium plaatwerker!

Toekomstig vestigingsmanager

Randstad

juli 2019

Gezocht: jonge autoschade fanaten die we intern kunnen opleiden en trainen op alle ins en outs om in de nabije toekomst de vestiging te kunnen leiden.

Autospuiters, Voorbewerkers, Plaatwerkers, Monteurs, Calculators.

Randstad

juli 2019

Met meerdere vestigingen in de randstad  zijn wij bijna voortdurend opzoek naar autospuiters, voorbewerkers en plaatwerkers. 

Waarom kiezen voor RECO Automotive

  • Totaalpakket
  • Alles onder 1 dak
  • Op maat gemaakt
  • Scherpe herstel tarieven
  • Snelle doorlooptijden
  • Vakkundig snel en betrouwbaar