Over de Reco Autoschade Groep

De Reco Autoschade Groep is een bedrijf van mensen. Wij zijn altijd op zoek naar vakmensen die ons nóg sterker maken en ons helpen bij het verwezenlijken van ons doel: het blijven verbeteren van onze prestaties. Dat kan alleen als jij bij ons goed op je plek zit met volop ontwikkelingsmogelijkheden en opleidingen op maat. Wij bieden kansen aan starters, maar ook aan ervaren professionals. Omdat de Reco Groep continu uitbreidt, zijn wij op zoek naar een:

Autowasser Almere

Wij bieden:

- Een prima salaris

- Volop mogelijkheiden om jezelf verder te ontwikkelen binnen ons bedrijf.

- Een vast contract bij goed functioneren.

Wij vragen:

- Een rijbewijs (B)

- Een actieve en enthousiaste houding

- Een echte aanpakker

Functie omschrijving

Ben jij een autoliefhebber die graag de handen uit de mouwen steekt? Ben jij goed in het schoonmaken en wassen van auto’s en op zoek naar een leuke baan? Dan hebben wij de functie die bij jou past! Voor ons auto inname centrum zijn wij namelijk ter uitbreiding op ons team op zoek naar een autowasser. 

De Reco Autoschade Groep heeft al een lange periode een samenwerking met een van de grootste leasemaatschappijen van ons land. Voor deze partij verwerken wij alle einde contract auto’s. Al deze auto’s worden geschouwd en gefotografeerd en er wordt een dossier gemaakt. Het gaat om gemiddeld 500 auto’s per week. Alle auto's die binnen komen worden gewassen in de wasstraat en gestofzuigd zodat er daarna een goede voertuig inspectie kan worden gedaan. Daar hebben wij een extra collega voor nodig. 

 

Direct solliciteren