Ben jij op zoek naar een baan in de autoschade bij een groot maar gezellig bedrijf? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou. De Reco Autoschade groep is een groeiend bedrijf van mensen. Wij zijn altijd op zoek naar vakmensen die ons nóg sterker maken en ons helpen bij het verwezenlijken van ons doel: het blijven verbeteren van onze prestaties. Met inmiddels 18 vestigingen in de randstad is er bijna altijd wel een vestiging bij jou in de buurt. Daarom komen wij graag in contact met autospuiters, plaatwerkers, monteurs en calculators die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Voor deze functies kunnen wij namelijk altijd wel goede nieuwe collega’s gebruiken als aanvulling op ons team. Wij zijn erg flexibel en denken in oplossingen. Wil je daar meer over weten? Neem dan eens contact op voor een oriënterend gesprek.

Een bedrijf van onze omvang heeft daarnaast natuurlijk nog veel meer personeel. Denk bijvoorbeeld aan poetsers, signmakers, auto glasfitters, chauffeurs, magazijnmedewerkers, receptionisten en administratief medewerkers. Maar ook wagenparkbeheerders, poolbeheerders, inname medewerkers  en mensen die op onze re-marketing afdeling werken in de foto studio’s. Wij houden ons naast schadeherstel namelijk ook bezig met een aantal andere zaken zoals interim management van andere schade bedrijven, re-marketing van occasions voor dealergroepen, en wagenparkbeheer voor diverse leasemaatschappijen. Heb je ervaring in de automotive en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of werk je in een vergelijkbare functie in een andere branche en zou je juist graag in de automotive willen werken? Dan komen we graag met jou in contact.

Nieuwsgierig maar weet je niet precies wat wij allemaal doen? Kom een keertje langs en krijg een rondleiding of bekijk onze bedrijfsvideo, waarin je kennis kunt maken met een aantal van onze collega’s en hun functies.

Reageren:
Zou jij graag willen werken voor de Reco Autoschade Groep?
Upload je CV + Motivatiebrief.

Calculatoren fulltime/parttime

Wij bieden:

 • Een marktconform salaris
 • Een gedreven maar vooral gezellig team van professionals
 • Een informele werksfeer
 • Mogelijkheden tot het volgen van studies en cursussen
 • Doorgroeimogelijkheden

Wij vragen:

 • Enige relevante ervaring voor deze functie is een vereiste
 • Aanpakkers mentaliteit
 • Enthousiast
 • Flexibel
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit
 • Teamplayers
 • Grote mate van zelfstandigheid

Functie omschrijving

Als Autoschade-calculator maak je vooraf een begroting van de te verwachten reparatiekosten bij auto schade. Dit gaat voornamelijk door het maken van een online Audatex calculatie. Na reparatie toestemming blijf je als calculator de reparatie volgen en pas je, zo nodig, de calculatie aan omdat er misschien wel onvoorziene schade tevoorschijn komt na het demontageproces. Uiteindelijk ben je in staat om o.b.v. de werkelijke situatie een eindcalculatie te maken. Je verwerkt in je eindcalculatie zaken als geklokte uren, fotomateriaal en ingekochte onderdelen die tijdens het reparatieproces in het digitale dossier terechtgekomen zijn. Uiteraard heb je contact met de acceptanten van de lease- en verzekeringsmaatschappijen, andere opdrachtgevers en schade-experts. Natuurlijk leiden wij jou eventueel graag op tot Audatex calculator welke wordt afgerond met een Audatex diploma op eigen naam. Deze functie is uit te voeren in zowel een front- als backoffice situatie. Er zijn binnen Reco Autoschade groep altijd diverse doorgroeimogelijkheden.

Direct solliciteren