Geachte klant,
Als gewaardeerde klant van de Reco Autoschade Groep vertrouwt u op ons voor uw mobiliteit. Nu ook Nederland volop getroffen wordt door de uitbraak van het Coronavirus, realiseren we ons meer dan ooit hoe belangrijk het is dat wij ook in deze periode uw mobiliteit kunnen garanderen. Door de corona crisis zijn er wat zaken veranderd en zitten we allemaal noodgedwongen meer thuis. Misschien kunt u dan juist nu uw auto makkelijker missen en die schade laten herstellen. Daar doen we bij de Reco Autoschade Groep allemaal heel hard ons best voor.

In deze onzekere tijden begrijpen wij volledig dat u misschien aarzelt om één van onze vestigingen te bezoeken. Wij kunnen u verzekeren dat De Reco Autoschade Groep de richtlijnen van de RIVM nauwkeurig opvolgt en alle mogelijke voorzorgsmaatregelen heeft genomen om uw gezondheid en die van uw dierbaren te beschermen. Volg de richtlijnen van ons personeel ter plaatse op en bel met uw vestiging als u liever helemaal de deur niet uit gaat nu. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Over de Reco Autoschade Groep

De Reco Autoschade Groep is een bedrijf van mensen. Wij zijn altijd op zoek naar vakmensen die ons nóg sterker maken en ons helpen bij het verwezenlijken van ons doel: het blijven verbeteren van onze prestaties. Dat kan alleen als jij bij ons goed op je plek zit met volop ontwikkelingsmogelijkheden en opleidingen op maat. Wij bieden kansen aan starters, maar ook aan ervaren professionals. Omdat de Reco Groep continu uitbreidt, zijn wij op zoek naar een:

Plaatwerker Breukelen

Wij bieden:

- Een gedreven maar vooral gezellig team van professionals

- Een informele werksfeer

- Mogelijkheden tot het volgen van studies en cursussen

- Doorgroeimogelijkheden

Wij vragen:

- Aanpakkers mentaliteit

- Ervaring met aluminium herstel

- Beheersing van de Engelse taal

- Teamplayer

Functie omschrijving

Ben jij een enthousiaste autoschadehersteller met een passie voor nieuwe technieken? En zou jij graag onderdeel willen uitmaken van een team wat schades herstelt aan de nieuwste automodellen met complexe schades? Misschien is dit dan de baan voor jou! Onze vestiging in Breukelen is ter uitbreiding namelijk op zoek naar een aluminium plaatwerker. Omdat we op deze locatie erkend hersteller zijn voor zowel Tesla als Landrover / Jaguar is het belangrijk dat je Engels spreekt. De fabrieksvoorschriften en reparatie handleiding zijn namelijk alleen in het Engels beschikbaar en ook trainingen en cursussen worden in het Engels gegeven. Daarnaast is het belangrijk dat je relevante werkervaring hebt met aluminium herstel of een aluminium vakdiploma hebt.

Als plaatwerker voer je nauwkeurig en zelfstandig alle carrosserie en plaatwerkzaamheden uit. Dat kan zowel herstellen al vervangen zijn en ook richtwerk hoort erbij. Je zorgt ervoor dat alle voertuigen volgens de geldende regels van de fabriek worden hersteld, en dat de klanten weer snel de weg op kunnen.

 

Direct solliciteren