Over de Reco Autoschade Groep

De Reco Autoschade Groep is een bedrijf van mensen. Wij zijn altijd op zoek naar vakmensen die ons nóg sterker maken en ons helpen bij het verwezenlijken van ons doel: het blijven verbeteren van onze prestaties. Dat kan alleen als jij bij ons goed op je plek zit met volop ontwikkelingsmogelijkheden en opleidingen op maat. Wij bieden kansen aan starters, maar ook aan ervaren professionals. Omdat de Reco Groep continu uitbreidt, zijn wij op zoek naar een:

Plaatwerker vestiging Schadenet Stokvis Almere

Wij bieden:

 

- Een gedreven maar vooral gezellig team van professionals

- Een informele werksfeer

- Mogelijkheden tot het volgen van studies en cursussen

- Doorgroeimogelijkheden

Wij vragen:

 

- Aanpakkers mentaliteit

- Flexibel

- Geen 9 tot 5 mentaliteit

- Teamplayer

Functie omschrijving

 

Als plaatwerker voer je nauwkeurig en zelfstandig alle carrosserie en plaatwerkzaamheden uit. Dat kan zowel herstellen al vervangen zijn en ook richtwerk hoort erbij. Je zorgt ervoor dat alle voertuigen volgens de geldende regels van de fabriek worden hersteld, en dat de klanten weer snel de weg op kunnen.

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega die zowel goed in teamverband als zelfstandig kan werken. Daarbij staat kwaliteit bij jou hoog in het vaandel en heb je aandacht voor details. De persoon die wij zoeken heeft enige jaren werkervaring. Kom jij ons gezellige team versterken? 

Direct solliciteren