Ben jij op zoek naar een baan in de autoschade bij een groot maar gezellig bedrijf? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou. De Reco Autoschade groep is een groeiend bedrijf van mensen. Wij zijn altijd op zoek naar vakmensen die ons nóg sterker maken en ons helpen bij het verwezenlijken van ons doel: het blijven verbeteren van onze prestaties. Met inmiddels 18 vestigingen in de randstad is er bijna altijd wel een vestiging bij jou in de buurt. Daarom komen wij graag in contact met autospuiters, plaatwerkers, monteurs en calculators die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Voor deze functies kunnen wij namelijk altijd wel goede nieuwe collega’s gebruiken als aanvulling op ons team. Wij zijn erg flexibel en denken in oplossingen. Wil je daar meer over weten? Neem dan eens contact op voor een oriënterend gesprek.

Een bedrijf van onze omvang heeft daarnaast natuurlijk nog veel meer personeel. Denk bijvoorbeeld aan poetsers, signmakers, auto glasfitters, chauffeurs, magazijnmedewerkers, receptionisten en administratief medewerkers. Maar ook wagenparkbeheerders, poolbeheerders, inname medewerkers  en mensen die op onze re-marketing afdeling werken in de foto studio’s. Wij houden ons naast schadeherstel namelijk ook bezig met een aantal andere zaken zoals interim management van andere schade bedrijven, re-marketing van occasions voor dealergroepen, en wagenparkbeheer voor divers leasemaatschappijen. Heb je ervaring in de automotive en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of werk je in een vergelijkbare functie in een andere branche en zou je juist graag in de automotive willen werken? Dan komen we graag met jou in contact.

Nieuwsgierig maar weet je niet precies wat wij allemaal doen? Kom een keertje langs en krijg een rondleiding of bekijk onze bedrijfsvideo, waarin je kennis kunt maken met een aantal van onze collega’s en hun functies.

Reageren:
Zou jij graag willen werken voor de Reco Autoschade Groep?
Upload je CV + Motivatiebrief.

Poolbeheer Medewerker (senior of junior) vestiging Stokvis Hoofddorp

Wij bieden:

  • Salaris indicatie tussen 2500-3500 euro, afhankelijk van ervaring;
  • Full time baan (38 uur), meer of minder uur is bespreekbaar;
  • 25 vakantiedagen;
  • Doorgroeimogelijkheden;
  • Platte organisatiecultuur;
  • Fietsplan.

Wij vragen:

  • Iemand die affiniteit heeft met auto’s en/of met planning. Mocht je dus ervaring hebben in de automotive branche of met planning, is dat een pré;
  • Je hebt een rijbewijs en je woont binnen 30 minuten rijden van Hoofddorp;
  • Communicatief vaardig;
  • Iemand die bij drukte bereid is extra uren te maken (uiteraard tegen vergoeding).

Functie omschrijving

Wij zijn per direct op zoek naar een gedreven kracht voor onze afdeling poolbeheer. Een gebruikte auto binnen enkele werkdagen weer gereed hebben voor aflevering, dat is wat poolbeheer is in een notendop. Dit houdt in dat de auto een intake krijgt, waaruit werkzaamheden voortkomen. Zo moet er geregeld worden dat de auto onderhoud, schadeherstel en een reinigingsbeurt krijgt. Je plant de werkzaamheden in bij onze partners en zorgt dat dit zo efficiënt mogelijk gebeurt. Jij bevindt je als een spin in het web om te zorgen dat dit in goede banen wordt geleid. Ondertussen zorg je dat je tijd hebt om je handen uit de mouwen te steken voor de intakes en administratieve zaken. Je werkt in een team met enkele andere collega’s, instroom afhankelijk van ervaring.

 

Direct solliciteren