Geachte klant,
Als gewaardeerde klant van de Reco Autoschade Groep vertrouwt u op ons voor uw mobiliteit. Nu ook Nederland volop getroffen wordt door de uitbraak van het Coronavirus, realiseren we ons meer dan ooit hoe belangrijk het is dat wij ook in deze periode uw mobiliteit kunnen garanderen. Door de corona crisis zijn er wat zaken veranderd en zitten we allemaal noodgedwongen meer thuis. Misschien kunt u dan juist nu uw auto makkelijker missen en die schade laten herstellen. Daar doen we bij de Reco Autoschade Groep allemaal heel hard ons best voor.

In deze onzekere tijden begrijpen wij volledig dat u misschien aarzelt om één van onze vestigingen te bezoeken. Wij kunnen u verzekeren dat De Reco Autoschade Groep de richtlijnen van de RIVM nauwkeurig opvolgt en alle mogelijke voorzorgsmaatregelen heeft genomen om uw gezondheid en die van uw dierbaren te beschermen. Volg de richtlijnen van ons personeel ter plaatse op en bel met uw vestiging als u liever helemaal de deur niet uit gaat nu. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Over de Reco Autoschade Groep

De Reco Autoschade Groep is een bedrijf van mensen. Wij zijn altijd op zoek naar vakmensen die ons nóg sterker maken en ons helpen bij het verwezenlijken van ons doel: het blijven verbeteren van onze prestaties. Dat kan alleen als jij bij ons goed op je plek zit met volop ontwikkelingsmogelijkheden en opleidingen op maat. Wij bieden kansen aan starters, maar ook aan ervaren professionals. Omdat de Reco Groep continu uitbreidt, zijn wij op zoek naar een:

Toekomstig vestigingsmanager

Wij bieden:

  • Een compleet opleidingstraject  (intern/extern)
  • Marktconform salaris
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Een gedreven en vooral gezellig team van professionals
  • Baangarantie

Wij vragen:

  • Zojuist of bijna afgestudeerd MBO-niveau 4
  • Technische achtergrond is geen voorwaarde, wel een pré
  • Leergierig, interesse in techniek en auto’s
  • Tussen de 18 en 25 jaar oud
  • In het bezit van Rijbewijs

Functie omschrijving

Een aantrekkende economie en een tekort aan technisch personeel is een probleem dat vele bedrijven vandaag de dag bezig houdt. Met andere woorden: het ontbreken van extra personeel kan een bedrijf tegenhouden om te groeien. Daarom hebben wij besloten om zelf enthousiastelingen intern te gaan opleiden in plaats van de huidige arbeidsmarkt aan te spreken.

Het gaat hierin dan voornamelijk om de functie van toekomstig vestigingsmanager. Een toekomstig vestigingsmanager houdt in dat wij jonge autofanaten intern gaan opleiden waarbij ze worden getraind op alle ins en outs om in de nabije toekomst de vestiging te kunnen leiden. Potentiele vestigingsmanagers worden dan gekoppeld aan huidige managers of oud-managers, zo kan tegelijkertijd belangrijke vakkennis behouden worden.

Nieuwsgierig maar weet je niet precies wat wij allemaal doen? Kom een keertje langs en krijg een rondleiding of bekijk onze bedrijfsvideo

Wil jij in een paar jaar tijd opgeleid worden tot onmisbare factor van de Reco Autoschade Groep?
Upload je CV + Motivatiebrief.

Direct solliciteren