Geachte klant,
Als gewaardeerde klant van de Reco Autoschade Groep vertrouwt u op ons voor uw mobiliteit. Nu ook Nederland volop getroffen wordt door de uitbraak van het Coronavirus, realiseren we ons meer dan ooit hoe belangrijk het is dat wij ook in deze periode uw mobiliteit kunnen garanderen. Door de corona crisis zijn er wat zaken veranderd en zitten we allemaal noodgedwongen meer thuis. Misschien kunt u dan juist nu uw auto makkelijker missen en die schade laten herstellen. Daar doen we bij de Reco Autoschade Groep allemaal heel hard ons best voor.

In deze onzekere tijden begrijpen wij volledig dat u misschien aarzelt om één van onze vestigingen te bezoeken. Wij kunnen u verzekeren dat De Reco Autoschade Groep de richtlijnen van de RIVM nauwkeurig opvolgt en alle mogelijke voorzorgsmaatregelen heeft genomen om uw gezondheid en die van uw dierbaren te beschermen. Volg de richtlijnen van ons personeel ter plaatse op en bel met uw vestiging als u liever helemaal de deur niet uit gaat nu. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Over de Reco Autoschade Groep

De Reco Autoschade Groep is een bedrijf van mensen. Wij zijn altijd op zoek naar vakmensen die ons nóg sterker maken en ons helpen bij het verwezenlijken van ons doel: het blijven verbeteren van onze prestaties. Dat kan alleen als jij bij ons goed op je plek zit met volop ontwikkelingsmogelijkheden en opleidingen op maat. Wij bieden kansen aan starters, maar ook aan ervaren professionals. Omdat de Reco Groep continu uitbreidt, zijn wij op zoek naar een:

Voorbewerker

Wij bieden:

- Een prettige werksfeer 

- Mogelijkheid voor het volgen van cursussen

- Een prima salaris 

 

Wij vragen:

- Dat je een afgeronde opleiding of gelijkwaardige praktijkervaring hebt

- Geen 9 tot 5 mentaliteit

- Dat je goed in teamverband kunt functioneren

- Dat je bereid bent om cursussen te volgen

 

Functie omschrijving

Schadenet Kasius is al jaren een begrip in de regio. Wij herstellen op deze vestiging allerlei merken, en ook veel oldtimers. Als voorbewerker wordt je onderdeel van een gezellig team. Als geen ander kun jij schuren, plamuren en afplakken. Je zorgt ervoor dat elk voertuig of onderdeel strak de spuitcabine in gaat. 

Direct solliciteren